31.08.2016

AĞUSTOS AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Müftülüğümüz İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kuran Kursu Öğreticileri Ağustos ayı personel toplantısı 31.08.2016 Çarşamba günü saat 10.30’da Aksaray Kültür Merkezinde yapıldı.

İl Müftümüz Cemalettin BAL başkanlığında yapılan toplantıda Din Hizmetleri ve Din Eğitiminde yapılacak faaliyetler ve Türkiye Diyanet Vakfının Vekaletle Kurban Kesimi Organizasyonuyla ilgili konular hakkında gerekli bilgiler aktarıldı. Akabinde Din Hizmetleri Uzmanı Türkan Kesici ve Vaiz Dilber Arslan 'ın yaptığı konuşma ile Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun faaliyetleri hakkında personelimizi bilgilendirdi.

İl Müftümüz Cemalettin BAL başkanlığında Ağustos ayında yapılan personel toplantısına Müftü Yardımcısı Yaşar Zengin ,Din Hizmetleri Uzmanı Türkan Kesici ve Din görevlilerimiz katıldı.