26.10.2016

İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ AÇILIŞ PROGRAMI

İl Müftümüz Cemalettin Bal, İslami İlimler Fakültesi yeni yapılan binası için düzenlenen açılış programına katıldı.

25.10.2016 Salı günü düzenlenen programda açılış konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin binanın yapımında katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etti. Program protokol konuşmaları ile devam etti. Hayırseverlere hediyelerini Vali Yardımcısı Armağan Önal verdi. Akabinde İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ın yaptığı dua ile açılış gerçekleştirildi.

Aksaray Üniversitesinde gerçekleştirilen İslami İlimler Fakültesi yeni binasının açılışına Vali Yardımcısı Armağan Önal, Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, İl Müftümüz Cemalettin BAL, İslami İlimler Fakültesi Dekanı M. Bahauddin Varol, Kurum amirleri, hayırseverlerle birlikte Öğretim görevlisi ve Öğrenciler katıldı.