26.10.2016

KOÇAŞLAR ET ENTEGRE TESİSLERİ DUALARLA AÇILDI

İlimizde hizmet binasını yenileyen Koçaşlar Et Entegre Tesislerinin açılış duasını İl Müftümüz Cemalettin Bal yaptı.

Topakkaya Kasabasında yenilenen binasıyla hizmete giren Koçaşlar Et Entegre Tesislerinin açılış programı 25.10.2016 Salı günü yemek ikramıyla başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının akabinde Koçaşlar Et Entegre Tesislerinin tanıtım sinevizyonu sahne aldı. İşletme sahibi ve ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’ ın yaptığı açılış konuşmasının ardından program protokol konuşmalarıyla devam etti. İl Müftümüz Cemalettin Bal’ ın yaptığı dua ile açılış gerçekleştirildi. Program Kurban kesimi ve tesislerin tanıtımında son buldu.

Koçaşlar Et Entegre Tesislerinin açılış programına Vali Aykut Pekmez, Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, İl Müftümüz Cemalettin Bal, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, ve birçok davetli kurum amiri, iş adamı ile vatandaşlar katıldı.