28.10.2016

DEBBAĞLAR CAMİİNDE ŞAFAK OPERASYONU

İl Müftülüğümüz, Aksaray Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerle birlikte Şafak Operasyonu projesi adında düzenli olarak sabah namazı buluşmaları gerçekleştiriyor.

Şafak Operasyonu projesiyle 28.10.2016 Cuma günü sabah namazında Debbağlar Camiinde Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelen İl Müftümüz Cemalettin Bal, öğrencilerle cami cemaati arasında kaynaşma sağlayarak sohbet etti. Sabah namazı buluşmalarının her Cuma sabahı farklı camilerde olduğunu  ifade eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, yaptığı konuşmasında gençlik döneminde yapılan ibadetin önemine ve insan hayatına kattığı değerlere yer verdi. Sabah namazı buluşmasında zikirler, tesbihatler okundu ve salatû selamlar getirilerek dualar, istiğfarlar edildi. Akabinde İl Müftümüz Cemalettin Bal, Sabah namazı buluşmasına iştirak eden Üniversite öğrencilerine teşekkür etti. Program kahvaltı ikramıyla son buldu.

Debbağlar Camii nde tertip edilen Şafak Operasyonu Sabah Namazı Buluşmasına İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte İl Müftü Yardımcısı Sait Çavuşoğlu, TDV Aksaray Şube sorumlusu İbrahim Dokazoğlu, ASÜ Öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.