22.04.2017

SULTANHANI KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Müftülüğümüze bağlı Sultanhanı kasabasında görev yapan Din gönüllülerimiz 22.04.2017 Cumartesi günü Kutlu Doğum Programı düzenledi.

Din gönüllülerimizce tertip edilen Kutlu Doğum programı Sultanhanı İmam Hatip Lisesi konferas salonunda gerçekleşti. Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Sağıroğlu Cami İmam hatibi M.Ali Çığal'ın Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Konuşmacı olarak programa katılan İl Müftümüz Cemalettin BAL, Diyanet İşleri Başkanlığının 2017 yılı Kutlu Doğum Haftasının Ana Teması olan “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferans verdi. İl Müftümüz Cemalettin Bal' ın bu anlamlı konferanslarının ardından Kutlu Doğum sinevizyon gösterisi izlendi. Program Han İlahi grubunun kasideleri ve şiirlerle devam etti. Sultanhanı kasabasında görev yapan Din gönüllülerimizce düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kutlu Doğum programının sonunda gelen katılımcılara gül takdimi, tatlı ve çocuklara çeşitli hediyeler verildi.