08.05.2017

BEKDİK KÖYÜ CAMİİ İBADETE AÇILDI

İlimiz Sarıyahşi ilçesinde inşaası tamamlanan Bekdik köyü Camii 07.05.2017 Pazar günü ibadete açıldı.

Bekdik köyü Caminin ibadete açılış programında görevli İmam Hatipler tarafından Kuranı Kerim Tilaveti okundu, ilahi ve kasideler söylendi. Açılış duasıyla açılışı gerçekleştiren İl Müftü Vekili Yaşar Zengin “Caminin önemi ve cemaat bilinci” konulu vaaz verdi. Akabinde Sarıyahşi İlçe Müftüsü V. Yaşar Toker Yağmur duası yaptı. Camii dolduran cemaatle birlikte Öğle namazının edası sonrasında İl Müftü Vekili Yaşar Zengin, Caminin inşaasında emeği geçen Din görevlilerimize ve hayırseverlere teşekkür etti. Program yapılan ikram sonrası son buldu.  Bekdik köyü Cami açılışı programına İl Müftü Vekili Yaşar Zengin, İl Müftü Yardımcısı Ali Işık ile birlikte bazı kurum amirleri de katıldı.