13.06.2017

İYİLİK SOFRASI İFTAR PROGRAMI

İl Müftülüğümüz, 12.06.2017 Pazartesi günü Engelliler için İyilik Sofrası İftar Programı tertip etti.

İl Müftülüğümüzce tertip edilen İyilik Sofrası İftar programı Cemalettin-i Aksaray-i Cami Müezzin Kayyımı Harun Dal’ ın Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Bedensel, işitme ve görme engellilerinin katıldığı programda engellilerle ilgilenen İl Müftümüz Cemalettin Bal, İftar öncesi yaptığı konuşmada İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi olarak Bu ramazan her zaman yanında olduklarını, iyilik sofrasında bir araya gelmekten ziyadesiyle memnun olduğunu ifade etti. Akabinde konuşma yapan Aksaray Engelliler Dernek Başkanı Bekir Kaya, İl Müftülüğümüzce tertip edilen İyilik sofrası iftar programından dolayı İl Müftümüz Cemalettin Bal 'a teşekkür etti.

Engellilerin aileleriyle iştirak ettiği İyilik Sofrası İftar programına İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte Müftü Yardımcıları Yaşar Zengin ,Ali Işık ve Aksaray Engelliler Derneği Başkanı Bekir Kaya ve katıldı.