16.06.2017

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZ REHABİLİTASYON MERKEZİYLE İYİLİK SOFRASINDA BULUŞTU

İl Müftülüğümüz, 15.06.2017 Perşembe günü Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde iyilik Sofrası iftar programı tertip etti.

Programda İl Müftümüz Cemalettin Bal beraberindeki heyet ile birlikte, Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan vatandaşlarla bir araya gelerek ayrı ayrı sohbet etti. Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin ev sahipliği yaptığı İyilik Sofrası İftar programında Cemalettin Aksarayi Cami İmam Hatibi Çapan Altındal ve Atasayar Cami İmam Hatibi O. Bedrettin Kaymakçı nın Kuranı Kerim Tilavetleri ve kasideleriyle Ramazan ayının manevi iklimi yaşandı. İyilik sofrasıyla gönüllerin buluştuğu programda iftar edilerek dualar yapıldı. İyilik sofrası İftar programı sonrasında memnuniyetlerini dile getiren Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Yetkilileri İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devamının moral ve motive açısından önem arz ettiğini ifade ettiler.

Programa İl Müftümüz Cemalettin Bal İle birlikte Müftü yardımcısı Yaşar Zengin, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah Ekiz, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Mırık, Uzman Vaiz Ali Ergin ve Cemalettin Aksarayi Cami İmam Hatibi Çapan Altındal ve Atasayar Cami İmam Hatibi O. Bedrettin Kaymakçı katıldı.