14.10.2017

ŞEHİT POLİS MEMURU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şehit olan Polis Memuru Muhammed Uz Memleketi İlimiz Eskil ilçesine bağlı Çağlak yaylasında düzenlenen merasimle 13.10.2017 Cuma günü son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara ’nın Kahramankazan İlçesindeki kız kaçırma olayında iki ailenin silahlı çatışmasında şehit olan polis memuru 33 yaşındaki Muhammed Uz’ un cenaze namazını İl Müftümüz Cemalettin Bal kıldırdı. İl Müftümüz Cemalettin Bal, Cuma namazının akabinde kılınan cenaze namazında yaptığı anlamlı konuşmada, Şehitlik mertebesinin değerine değinerek Aziz Milletimize ve Şehit Polis Memuru Muhammed Uz’ un yakınlarına başsağlığı diledi. Ardından Şehit Polis Memuru Muhammed Uz’ un naaşı tekbirler ve dualarla köy mezarlığında toprağa verildi. Kuranı kerim ve Aşrı şerifler okundu ve İl Müftümüz Cemalettin Bal dua etti.  Sonrasında Cenaze evinde taziyede bulunuldu.

Cenaze merasimine Aksaray Valisi Aykut Pekmez, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte Eskil İlçe Müftüsü Ali Tuna, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.