08.02.2018

UMREYE YOLCULARI BÜYÜK HEYECANLA HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

İl Müftülüğümüz 17 Şubat 2018 tarihinde 20 günlük umre programıyla kutsal topraklara ziyaret edecek 125 kişilik umre yolcusu için seminer düzenledi.

07.01.2018 tarihinde 3 gün süreyle İl Müftülüğümüz konferans salonunda düzenlenen seminer Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Ali Işık yaptı. Sonrasında Ortaköy İlçe Müftüsü Ömer Ünal ve Merkez Karamanoğlu Ulu Cami İmam Hatibi İsmail Akbaş’ ın sunumuyla umre ziyaretinde yapılması gereken ve dikkat edilmesi gereken incelikler aktarıldı. Seminer sonrasında Sağlık İl müdürlüğünce gerekli aşılarda yapıldı. Umrecilerin istifade ettiği seminer, yapılan uygulamalarla daha da verimli hale getirildi. Hazırlıkları tamamlanan umreye gidecek vatandaşlar büyük bir heyecanla mübarek beldeleri ziyaret edeceği günü bekliyor.