08.02.2018

SULTANHANI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ DUALARLA AÇILDI

İlimize yeni kazandırılan Sultanhanı ilçesinde kurumların hizmet binası açılmaya başladı. 07.02.2018 Çarşamba günü Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü için de açılış programı düzenlendi.

Sultanhanı ilçesinde düzenlenen açılış programına İl Müftümüz Cemalettin Bal’da katıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Protokol konuşmalarını İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İlçe Kaymakamı Murat Karasu ve Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak yaptı. Akabinde İl Müftümüz Cemalettin Bal ‘ın yaptığı dualar ve getirilen tekbirlerle kurbanlar kesildi İlçe Emniyet Müdürlüğünün açılışı gerçekleştirildi. Birimlerin tanıtımı sonrasında çeşitli ikramlarla program son buldu.

İl Müftümüz Cemalettin Bal’ ın dualarıyla açılışı yapılan Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğünün programına Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Kaymakam Murat Karasu, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, İl Müftü Yardımcısı Ali Işık ve birçok kurum amiriyle birlikte vatandaşlarda katıldı.