13.02.2018

AFRİN ŞEHİTLERİMİZ VE KAHRAMAN ORDUMUZ İÇİN HATİMLER OKUNDU

İlimiz Somuncu baba Külliyesinde 13.02.2018 Salı günü İkindi namazına müteakiben Afganlı göçmen kardeşlerimizce Afrin Şehitlerimize hatimler okundu ve dualar edildi.

Somuncu baba Külliyesinde ikindi namazını kıldıran İl Müftümüz Cemalettin Bal, Afrin’ deki Şehitlerimiz için ve Kahraman ordumuzun muzafferiyeti için dualar etti. İkindi namazı sonrasında yaptığı sohbetinde Dinimiz, Vatanımız, Bayrağımız ve Milletimiz uğurunda canlarını feda eden Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Aziz milletimize başsağlığı dileyen İl Müftümüz Cemalettin BAL, Şehitlik mertebesinin çok ulvi bir mertebe olduğunu da belitti. İlimizde yaşayan yaklaşık 110 Afganlı göçmen kardeşlerimizin katıldığı programa Somuncu baba Cami cemaati de iştirak etti. Program yemek ikramı ile son buldu.