20.08.2018

TÜRKİYE DİYANET VAKFINDAN KURBAN ORGANİZASYONU

Aksaray İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi yapmış olduğu vekaletle kurban bağışı organizasyonu sonrasında kurban derilerini de kabul ediyor.
Kesim alanlarında ve pazar alanlarında açmış olduğu kurban derisi toplama merkezleriyle ve mobil araçlarıyla hazır halde vatandaşlara hizmet veriyor.
Aksaray İl Müftüsü Cemalettin BAL, vekaletle kurban bağışı organizasyonu kapsamında Karamanoğlu Ulu Camii önündeki standı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi ve hizmetlerimizin her geçen yıl artmakta olduğunu ifade etti. Aksaraylı vatandaşlarımız Türkiye Diyanet Vakfı güvencesiyle yurt içinde 850 tl yurt dışında 625 tl karşılığında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurban bağışında bulundu. Karamanoğlu Ulu Camiinin yanısıra İl Müftülüğü, Nora Avm ve kent meydanındaki standı ile arefe günü de dahil olmak üzere hizmet vererek kurban bağışlarını kabul etti. Türkiye Diyanet Vakfına bağışta bulunan vatandaşlar verilen hizmetin çok güvenilir ve kaliteli olduğunu da dile getirerek Türkiye Diyanet Vakfına teşekkür ettiler.