03.05.2016

Aile Okulu Semineri

Aksaray İl Müftülüğümüz 02-03 Mayıs 2016 tarihlerinde Din görevlileri ve Ailelerine yönelik “Aile Okulu” semineri düzenlendi.

Seminer Kuranı kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını İl Müftümüz Cemalettin Bal Yaptı. İl Müftümüz Cemalettin BAL Yaptığı konuşmasında Din görevlilerine ve ailelerine seminere birlikte katıldıkları için teşekkür etti. Açılış konuşmasının ardından Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtım sinevizyonu izlendi. Programda Aile de dini değerler,  Aile de fıkhı Meseleler, Eşler arası iletişim, Aile de çatışma ve çözüm yolları, Aile ve İnternet, Çocukluk döneminde din ve değer eğitimi, Çocuğa mahremiyet bilinci kazandırma ve ergenlik döneminde gençlerle iletişim konuları hakkında Uzmanları tarafından bilgiler aktarıldı. İki gün boyunca devam eden seminerde katılımcılara yemek ikram edildi.