23.05.2016

AİLE OKULU SEMİNERLERİ

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Ortaköy ilçesi Kümbet Köyüne Aile Okulu seminerleri düzenledi.

22 Ocak 2016 Cuma günü başlayan, düzenli olarak her hafta devam eden seminerlerde Müftülüğümüz Vaizleri, Din Hizmetleri Uzmanları ve Kuran Kursu Öğreticileri görev aldı. Aile içi iletişim, çocuklarda manevi eğitimin önemi, akraba ve komşu hakları ve ibadetlere yönelik pek çok konulara değinilen seminerlere  katılım ve ilgi oldukça yoğun oldu. Katılımcılar, düzenlenen seminerlerden çok memnun olduklarını ve bu tür programların zaman zaman devam etmesinin kendileri için çok faydalı olacağını dile getirdiler.

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun düzenlediği seminerler katılımcılara hediyelerin takdimi ile 18 mayıs 2016 Çarşamba günü son buldu.