09.11.2016

KYK YURT MÜDÜRLERİ DİN HİZ.UZMANLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik bürosu gençlere yönelik yapılan faaliyetlerin  verimliliğini arttırmak amacıyla 07.11.2016 tarihinde kahvaltılı toplantı tertip etti.

Müftülüğümüz Toplantı salonunda yapılan toplantıda Aile ve Dini Rehberlik bürosunun tanıtımı ve faliyetleri aktarıldı. İl Müftümüz Cemalettin Bal' ın yaptığı konuşma sonrasında Din Hizmetleri Uzmanlarımız, Aile ve  Dini Rehberlik bürosu personeli ve vaizelerimiz, KYK kız öğrenci yurt müdürleriyle  birlikte gençlere yönelik yapılacak faaliyetleri konu alan çalıştay gerçekleştirdi.

İl Müftümüz Cemalettin Bal' ın başkanlığında gerçekleştirilen çalıştayda kurumlar arası iletişimin ne kadar önemli olduğunada değinildi. Alınan kararlar sonucu program son buldu.