18.01.2017

OCAK AYI PERSONEL TOPLANTISI

İl Müftülüğümüz Ocak ayı personel toplantısı 17.01.2017 Salı günü saat 10.00’da Belediye Tiyatro Salonunda yapıldı.

İl Müftümüz Cemalettin BAL Başkanlığında yapılan personel toplantısında Müftü Yardımcılarından Yaşar Zengin, Sait Çavuşoğlu ve Ali Işık yapılacak faaliyetleri, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi, Hac ve Umre İşlemleri ile ilgili Çeşitli konularla gerekli bilgiler aktarıldı. İl Müftümüz Cemalettin BAL, Toplantı gündeminde camilerde etkinliklerin daha verimli olabilmesi için personelimize önerilerde bulunarak personelin sorunlarını ele aldı ve  taleplerini değerlendirdi. Toplantı sonunda İl Müftümüz Cemalettin Bal, Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubemiz adına birliktelikle çalışmalar yaparak Halep’ e yardım gönderen Sultanhanı kabası görevlilerimizden Hidayet Eskici, Halil Kuzu, Hilati Özdemir, Mehmet Ali Çığal, Ömer Aygün, Bayram Ali Yağcı, Ahmet İşlek, Mehmet Ali Aygün, İsmail Küçükbıyık, N.Mehmet Düzgün ve Eyüp Eynir’ e örnek davranışlarından dolayı Teşekkür Belgesi verdi.

İl Müftümüz Cemalettin BAL başkanlığında Ocak ayında yapılan toplantıya Müftü Yardımcısı Yaşar Zengin, Sait Çavuşoğlu, Ali Işık, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Müdürü Hayrullah EKİZ ile İmam hatip ve Müezzin Kayyımlarımız katıldı.