17.02.2017

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ UMREYE GİDİYOR

İl Müftümüz Cemalettin Bal,  indirimli umre programlarının tüm Aksaray Üniversitesi öğrencilerine mukaddes toprakları ziyaret etme vesilesi olduğunu anlatmak ve çalışmalar başlatmak amacıyla ASÜ Öğrenci Konsey Başkanı ve konsey temsilcileriyle kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi.

İl Müftümüzce önceki haftalarda, umre programını geniş kitleye ulaştırmak ve  çeşitli çalışmalar yapmak üzere Rektör Prof.Dr Yusuf Şahin ile İslami ilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bahaauddin Varol' a ziyaret yapılmış ve etkili kararlar alınmıştı. Çeşitli görsel afişler basılarak tüm üniversiteye ulaşılmış ve gerekli heyecanın öğrenciler üzerinde yaşanması sağlanmıştı.

Bununla ilgili yine İl Müftümüz Cemalettin Bal 'ın başkanlığında yapılan Kahvaltılı toplantı 16.02.2017 Perşembe günü Müftülüğümüz Toplantı salonunda gerçekleşti. Öğrenci Konsey Temsilcileriyle tanışan İl Müftümüz Cemalettin Bal, yaptığı konuşmasında mukaddes toprakları ziyaret etmenin önemine değinerek indirimli umre programının bunun için bir vesile olduğunu ifade etti. Akabinde Müftü Yardımcısı Ali Işık,  Aksaray Üniversitesi Öğrenci Konseyi Temsilcilerine Diyanet İşleri Başkanlığımızın Üniversite öğrencilerine yönelik indirimli umre programlarıyla ilgili bilgileri aktardı. Toplantı sonunda konu ile ilgili çeşitli çalışmalar başlatıldı.

Toplantıya katılan Öğrenci Konsey Temsilcileri, İl Müftümüz Cemalettin Bal' a sunulan indirimli umre programından ve gösterilen misafirperverlikten dolayı memnun kaldıklarını dile getirerek teşekkür ettiler.