26.02.2017

2. TASHİHİ HURUF KURSU DA BAŞARIYLA SONA ERDİ

İl Müftülüğümüz, M.E.B. İl Müdürlüğüne bağlı İmam hatip okullarında görev yapan Kuranı Kerim Öğretmenleri için 60 saatlik hızlandırılmış Tashihi Huruf Kursu düzenleyerek 2.sinide tamamladı.
eğitim verdi. 2016 Aralık ayında düzenlenen Tashihi Huruf Kursunun verimli olması ve gelen yoğun talepler doğrultusunda 21 kişilik bir kursiyer sayısıyla 13.02.2017  tarihinde başlayan hızlandırılmış eğitimin 2.side , 24.02.2017 cuma günü düzenlenen programla sona erdi. Kursiyerler eğitimden memnuniyetlerini ifade ederek İl Müftülüğümüze ve Eğitim görevlisi Ramazan Özmen' e teşekkür ettiler. Program Öğretmen kursiyerlerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.