07.03.2017

SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik bürosu KYK kız öğrencileri ile sabah namazı buluşmalarına devam ediyor.

04.03.2017 Cumartesi günü Merkez Karamanoğlu Ulu Camii'de sabah namazı eda edilerek salatü selamlar ve dualar edildi. Yapılan çorba ikramının akabinde Cemaleddin Aksaray-i Camii'nde öğrencilere yönelik program devam etti. Buluşmada Müftülüğümüz Vaizi Seval Durgut 'un sabır ve kazanımları konulu sohbeti yer aldı ve ilahiler söylendi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği buluşma programı kahvaltı ikramı sonrasında dua ile son buldu.

Öğrenciler, Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun tertip ettiği sabah namazı buluşması ve sonrası düzenlenen programdan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.