10.03.2017

GENÇLER SABAH NAMAZINDA BİR ARAYA GELDİ

İl Müftülüğümüz, Aksaray Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilere ve gençlere yönelik düzenlediği kahvaltılı sabah namazı buluşmalarını tertip etmeye başladı.

Eğitim ve Öğretimin ara tatiline girmesiyle kısa bir süre ertelenen sabah namazı buluşmaları, 10.03.2017 Cuma sabahı itibariyle Somuncu Baba Külliyesinin manevi iklimi ile yeniden başladı. Sabah namazında bir araya gelen öğrencilere Kardeşlik hukukunun önemi hakkında sohbet eden İl Müftü Vekili Yaşar Zengin, Haset ve Gıbta ifadelerine değindi. Sohbet sonrası sabah namazı eda edildi. Akabinde kasideler söylendi, salatü selamlar getirilerek, zikirler, dualar edildi. Sabah namazının manevi havasını teneffüs eden öğrenciler memnuniyetlerini dile getirdiler. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program kahvaltı ikramıyla son buldu.