18.03.2017

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

İl Müftülüğümüz 18 Mart 2017 Cumartesi günü tesbihat, zikir ve dualarla birlikte şehitlerimizi programı sabah namazı buluşması düzenledi.

İlimiz Merkez Ulu Cami inde sabah namazıyla başlayan program da yapılan Tesbihat ve zikir sonrası İl Müftümüz Cemalettin BAL, şehitlik mertebesinin önemi ve Allah (c.c) katındaki değeri hakkında vaaz verdi. İl Müftümüz Cemalettin BAL, vaazın sonunda yaptığı istiğfar ve gönüllere hitap eden duasında 15 temmuz şehitlerinide andı. Ulu cami cemaatinden amin sesleri yükselirken manevi iklim hissedildi. Vatandaşların ailesiyle birlikte katıldığı program da Mehmet Akif Ersoy 'un "Çanakkale Ruhu" adlı eseri dağıtıldı.

İl Müftümüz Cemalettin Bal' ın Laleli Erkek Kuran Kursu öğrencileriyle çektirdiği hatıra fotoğrafı sonrası kahvaltı ikram edildi. Kahvaltıda memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar İl Müftümüz Cemalettin Bal ' a teşekkür ettiler. İl Müftü Yardımcısı Yaşar Zengin in yaptığı dua ile program sona erdi.