31.03.2017

AK İRFAN KOLEJİNDE REGAİB KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlimiz Ak İrfan Koleji’nde Eğitim ve Öğretim gören öğrencilere yönelik 30.03.2017 Perşembe günü Regaib Kandili Programı düzenlendi.

Ak İrfan Koleji tertip ettiği Regaib Kandili Programı Ak İrfan Koleji Konferans Salonunda gerçekleşti. Program, Merkez Çavdarbaba Camii İmam Hatibi Faruk Koç’ un Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde "Üç ayların başlangıcı Regaib Kandili" konulu konferans veren İl Müftümüz Cemalettin BAL, Hz. Peygamber sevgisi ile salavatı şerifin anlam ve önemine değindi. Öğrencilerin büyük ilgiyle dinlediği konferans sonrası İl Müftümüz Cemalettin BAL’ ın anlamlı konuşmasından memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler teşekkür ettiler. Program sonunda Ak İrfan Koleji müdürü Ali Özlük İl Müftümüz Cemaletin BAL’ a teşekkür etti.