02.04.2017

SABAH NAMAZI BULUŞMASI KURŞUNLU CAMİ DE YAPILDI

İl Müftülüğümüz, Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği sabah namazı buluşmasını 01.04.2017 Cumartesi günü Kurşunlu Camiinde düzenledi.

İl Müftülüğümüz, Her hafta Cuma günü sabahları düzenlediği buluşma programında Merkez Kurşunlu cami'inde sabah namazını kıldıran İl Müftü Yardımcısı Yaşar Zengin yaptığı sohbetinde insanlığın beşeriyeti ve tevbe etmenin önemine değindi. Salatü selamlar ve dualarla istifade edilen program kahvaltı ikramı, kaside ve ilahilerle devam etti. Akabinde İl Müftü Yardımcısı Yaşar Zengin, Sabah namazı buluşmasına iştirak eden Üniversite öğrencilerine ve cami cemaatine teşekkür etti. Program kahvaltı ikramıyla son buldu. Program sonunda sabah namazının manevi havasını teneffüs eden öğrenciler memnuniyetlerini dile getirdiler.