01.04.2017

DİN GÖNÜLLÜLERİMİZİN HİZMET İÇİ EĞİTİMİ SONA ERDİ

İl Müftülüğümüz Hizmet İçi Eğitim Kurslarına devam ediyor. Müftülüğümüze bağlı çeşitli camilerde görev yapan 21 Din gönüllüsü personelimize  “Kuranı Kerim ve Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu” Düzenlendi.

Hizmet İçi Eğitim Kursu 13.02.2017 Pazartesi günü Müftülüğümüze bağlı Laleli Erkek Kuran Kursunda başladı. Merkez Karamanoğlu Ulu Camii İmam Hatibi Özgür Öztürk tarafından verilen 45 günlük eğitim, 31.03.2017 Perşembe günü sona erdi. Kurs bitimi düzenlenen merasimde sunulan eğitimden oldukça memnun olduklarını dile getiren Din gönüllüsü kursiyerlerimiz, bu tür eğitimlerin oldukça verimli olduğunu ve devam etmesi gerektiğini dile getirdiler. 31.03.2017 Perşembe günü tertip edilen Hizmet İçi Eğitim Kursu sertifikaları dağıtım merasimine İl Müftü Yardımcısı Ali Işık ve Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah Ekiz katıldı. Program dilek ve temennilerle sona erdi.