08.04.2017

A.LÜTFİ EFENDİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ DUALARLA AÇILDI

İl Müftümüz Cemalettin Bal, Hashas mahallesinde yeni yapılan Ahmet Lütfi Efendi Aile Sağlığı Merkezi için düzenlenen açılış programına katıldı.
07.04.2017 Cuma günü Ahmet Lütfi Efendi Aile Sağlığı Merkezinde düzenlenen program istiklal Marşı’ nın okunması ve akabinde Cemalettin Aksaray-i Camii İmam Hatibi Çapan Altındal ’ın Kuranı kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık yaptı. Sonrasında protokol konuşmaları ve Sağlık merkezinin yapımında katkı sağlayan hayırsever Hüseyin Avni Çekiç’e teşekkür belgesi takdimi yapıldı. İl sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol gereğince 30 adet bisiklet İl Müftülüğümüze verildi. Akabinde İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ın yaptığı dua ile açılış gerçekleştirildi.

Ahmet Lütfi Efendi Aile Sağlığı Merkezi açılış programına Vali Sn. Aykut Pekmez, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, İl Müftümüz Cemalettin Bal, ve birçok kurum amiri, iş adamı, sağlık personeli ile birlikte vatandaşlar da katıldı.