13.04.2017

VEDA HUTBESİ OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

İl Müftülüğümüz, Aile ve Sosyal politakalar İl Müdürlüğü işbirliği ile 12 Nisan 2017 Çarşamba günü Veda Hutbesi okuma yarışması düzenledi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çocuk evleri Arası "Veda Hutbesi" yarışması düzenledi. İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilen yarışmaya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki 22 öğrenci katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Cemalettin Bal, Hz.Peygamber Efendimize gösterilen sevginin önemine değindi. Akabinde Veda hutbesi okuma yarışması başladı. Jüri üyeleri Vaiz Raziye Bozova, Vaiz Seval Durgut ve Din Hizmetleri Uzmanı Fehmiye Üzümcü' nün değerlendirmesiyle belirlenen yarışmada birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncü yarışmacıya ise çeyrek altın ödülleri verildi. Program sonunda yarışmaya katılan yarışmacılara ve misafirlere teşekkür edilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İl Müftülüğümüz Konferas salonunda yapılan programa İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ve Bazı kurum amirleri katıldı.