20.04.2017

SARIYAHŞİ MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Sarıyahşi İlçe Müftülüğü 19.04.2017 Çarşamba günü Kutlu Doğum Programı düzenledi.

Sarıyahşi İlçe Müftülüğünün tertip ettiği Kutlu Doğum programı Belediye düğün Salonunda gerçekleşti. Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış Konuşmasını İlçe Müftüsü Yaşar TOKER yaptı. Kutlu Doğum sinevizyon gösterisinin akabinde İl Müftüsü Cemalettin BAL, Diyanet İşleri Başkanlığının 2017 yılı Kutlu Doğum Haftasının Ana Teması olan “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu ilgili konferans verdi. İl Müftümüz Cemalettin Bal, konferansların sonunda katılımcıları Peygamber efendimize Salatü selam getirmeye davet etti. Oldukça verimli geçen konferans sonrasında Kutlu Doğum münasebetiyle daha önceden düzenlenmiş yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Müftüsü Cemalettin BAL ve Sarıyahşi Kaymakamı Yıldız Büyüker verdi. Program Semazenler eşliğinde İlahi grubunun kasideleriyle son buldu. Sarıyahşi İlçe Müftülüğünce düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kutlu Doğum programında gelen katılımcılara ve çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Programa İl Müftüsü Cemalettin BAL ile birlikte Sarıyahşi Kaymakamı Yıldız Büyüker, Sarıyahşi Müftü V. Yaşar Toker ve birçok İlçe kurum amirleri de katıldı.