20.04.2017

AĞAÇÖREN MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Ağaçören İlçe Müftülüğü 20.04.2017 Perşembe günü Peygamber efendimizin dünyaya teşriflerinin sene-i devriyesi münasebetiyle Kutlu Doğum programı tertip etti.

Ağaçören İlçe Müftülüğünün düzenlediği Kutlu Doğum programı ilçeye yeni yapılan Belediye düğün Salonunda gerçekleşti. Program İstiklal Marşının okunması ve Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış Konuşmasını İlçe Müftüsü Yaşar Toker yaptı. 2017 yılı Kutlu Doğum sinevizyon gösterisinin izlenmesinin akabinde İl Müftümüz Cemalettin BAL, Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2017 yılı Kutlu Doğum Haftasının ana teması olan “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferans verdi. İl Müftümüz Cemalettin Bal, anlamlı konferansların sonunda katılımcılara teşekkür ederek programdaki çocuklara Kutlu doğum temalı balon hediye etti. Oldukça verimli geçen konferans sonrasında Kutlu Doğum münasebetiyle daha önceden düzenlenmiş yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Program Semazenler eşliğinde İlahi grubunun kasideleriyle son buldu. Ağaçören İlçesinde düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa İl Müftümüz Cemalettin BAL ile birlikte İlçe Müftüsü Yaşar Toker ve birçok İlçe kurum amirleri de katıldı.