26.04.2017

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZ MÜFTÜLÜĞÜMÜZ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

İl Müftümüz Cemalettin Bal 'ın daveti üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, ekibi ile birlikte 26 Nisan 2017 Çarşamba günü İl Müftülüğümüzü ziyaret etti.

İl Müftülüğümüz hizmet binasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu yapılacak projeler hakkında da bilgi aldı. İl Müftülüğümüze ait Kur’an kursu ve Camii inşaatlarını gezerek yapılan projeleri fevkalade başarılı bulduğunu ifade eden Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu yaptığı çalışmalar ve projelerinden dolayı İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkür etti. Yapılan görüşmeler sonrasında ilimiz Şehri Süleha için kazandırılacak ve yapılacak hizmetler ile ilgili çeşitli kararlar alındı. İl Müftümüz Cemalettin Bal, ziyaretlerinden dolayı ziyadesiyle memnun kaldığını dile getirerek Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu ve beraberindeki ekibine teşekkür etti.