02.05.2017

TUGVA TEMSİLCİLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

İl Müftülüğümüz Türkiye Gençlik Vakfı Aksaray şube temsilcileri ile 27.04.2017 Perşembe günü kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi.

İl Müftülüğümüz toplantı salonunda İl Müftümüz Cemalettin BAL başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Müftü Yardımcıları Yaşar Zengin, Ali Işık, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah Ekiz, Din Uzmanı Fehmiye Üzümcü ile Türkiye Gençlik Vakfı Aksaray şubesi Hanım temsilcileri katıldı. Toplantıda gençliğe yönelik beklentiler, yapılan ve planlanan hizmetler hakkında görüş alış verişi yapıldı. Türkiye Gençlik Vakfı Aksaray şubesi Hanım temsilcileri yapılan toplantı gündemi sonrasında alınan kararlar ve yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdiler.

Türkiye Gençlik Vakfı Aksaray şubesi Hanım temsilcilerinin ziyaretlerinden memnun kaldığını ifade eden İl Müftümüz Cemalettin BAL, teşekkür ederek çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.