05.05.2017

YAZAR SN. EMİNE ŞENLİKOĞLU 'NUN "İSLAM'DA KADIN" KONULU SEMİNERİ

İl Müftülüğümüze bağlı Kuran Kurslarımızda görev yapan Kuran Kursu Öğreticileri için 05.05.2017 Cuma günü “İslam’da Kadın” konulu seminer düzenlendi.

Araştırmacı Yazar Emine Şenlikoğlu’ nun sunumuyla verilen “İslam’da Kadın”  konulu seminer Müftülüğümüz konferans salonunda düzenlendi. Seminer Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Cemalettin BAL, İslam’ ın Kadına verdiği değere değindi. Akabinde “İslam’da Kadın” konulu sunumuyla Araştırmacı Yazar Emine Şenlikoğlu seminer verdi. Yoğun ilgi gören seminer sonrasında Kuran Kursu Öğreticilerimiz, oldukça verimli geçen sunumdan memnuniyetlerini dile getirerek İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkür ettiler ve bu tür seminerlerin devamını talep ettiklerini ifade ettiler. Program Araştırmacı Yazar Emine Şenlikoğlu’ nun eserlerinin tanıtılması ve çiçek verilmesiyle son buldu.