25.05.2017

UMRE PROGRAMI SONRASI ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

İl Müftümüz Cemalettin Bal,  indirimli umre programlarından faydalanarak kutsal toprakların manevi iklimini yaşayan Üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

24.05.2017 Çarşamba günü İl Müftülüğümüzün kahvaltı ikramı ile öğrencilerle bir araya gelen İl Müftümüz Cemalettin BAL, öğrencilerin umre ziyaretinde hissettikleri ve yaşadıkları duyguları dinledi. Öğrenciler umre ziyaretlerinde yaşanılan manevi iklimin hayatlarına anlam kazandırdığını dile getirdiler. Öğrenciler bu umre programında gerekli desteği sağlayan İl Müftümüz Cemalettin Bal ‘a teşekkür ettiler. İl Müftümüz Cemalettin Bal, öğrencilerle yaptığı görüşmede Din Hizmetleri ve Din Eğitimiyle ilgili gençliğin beklentileri konularına yer vererek yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu. İl Müftümüz Cemalettin Bal, Ramazan ayında da öğrencilerle ilgili faaliyetlerin olduğunu ifade etti.

Üniversite öğrencilerinin ziyaretlerinden memnun kaldığını ifade eden İl Müftümüz Cemalettin BAL, teşekkür ederek çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.