05.06.2017

İYİLİK İFTAR SOFRASINDA GENÇLER BİR ARAYA GELDİ

İl Müftülüğümüz, 03.06.2017 Cumartesi günü Türkiye Gençlik Vakfı Aksaray öğrencilerine İyilik Sofrası İftar Programı tertip etti.

İl Müftülüğümüzce tertip edilen İyilik sofrası iftar programı Cemalettin-i Aksaray-i Cami İmam Hatibi Çapan Altındal’ ın Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftümüz Cemalettin Bal, yaptığı konuşmada gençlerle bir araya gelmekten memnun olduğunu ifade ederek bu tür etkinlilerin devam edeceğini bildirdi. Akabinde TUGVA Aksaray Şube Başkanı Hacı Tok yaptığı kısa konuşmasında iftar programıyla gençleri bir araya getiren İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkür etti. İftar programı sonrasında dua edilerek akşam namazı eda edildi. Müftülüğümüz Sohbet odasında çay ikramıyla gençlerle sohbet eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, sohbetlerinde gençlerin dini konulardaki sorularına da yanıt verdi.