09.06.2017

GÖNÜLLER KURANI KERİM ZİYAFETİNDE BULUŞTU

İl Müftülüğümüz 08.06.2017 Perşembe günü Merkez Karamanoğlu Ulu Cami önünde Kuran Kerim ziyafeti ve İyilik sofrası İftar programı tertip etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda açılış konuşmasını İl Müftümüz Cemalettin Bal yaptı. Akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Yaşar Cuhadar' ın kısa konuşması yer aldı. Programda dünyaca ünlü Hafızlardan İstanbul Fatih Cami Müezzin Kayyımı Recep Yasan, Endonezyalı Takdir Feriza Hasan ve Tanzanyalı S. Ramadhadi’ nin Kuranı Kerim tilavetiyle manevi duygular yaşandı. İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi organizesiyle yapılan programda Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Seracettin Yıldız konuşma yaptı. Müftülüğümüz Personelinden İmam Hatiplerin birbirinden güzel ilahi ve kasideleriyle devam eden program sonunda İftar edildi ve dua yapıldı.

Katılımcıların manevi duygularla ayrıldığı programa İl Müftümüz Cemalettin Bal İle birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Yaşar Cuhadar, birçok Kurum amiri, İlçe Müftüleri, Din gönüllüleri, Sivil toplum Kuruluşları, Hayırseverler, Yetim aileler, Mahalle Muhtarları ve Kuran Kursu Öğrencileri katılırken çok sayıda da vatandaş geldi.