19.06.2017

KURANI KERİMİ GÜZEL OKUMA BÖLGE YARIŞMASI

Diyanet İşleri Başkanlığının  “Camiler ve Din görevlileri haftası” münasebetiyle din görevlileri arasında düzenlediği Kuran’ı Kerim’i güzel okuma bölge yarışması ilimiz Merkez Karamanoğlu Ulu Camii’nde yapıldı.

18.06.2017 Pazar günü 14.00 de başlayan yarışmayı vatandaşlarda izledi. 8 ilin katıldığı Kuran’ı Kerim’i güzel okuma bölge yarışmasında yarışmacıların birbirinden güzel Kuranı Kerim tilavetleri yer aldı. İl Müftümüz Cemalettin Bal başkanlığında yapılan Kuran’ı Kerim’i güzel okuma bölge yarışmasında değerlendirme sonucu birinci Niğde Merkez Kendirli Camii imam hatibi Kazım Yalçın, İkinci Kayseri Cıncıklı Cami İmam hatibi İlyas Koç, üçüncü ise Yozgat Merkez Bilal Şahin Müezzin Kayyımı Mevlüt Bolat oldu. Bölge birincisi ikincisi ve üçüncüsüne hediyelerini takdim eden İl Müftümüz Cemalettin Bal yarışmacılara teşekkür etti. Yarışmaya katılan diğer yarışmacılara da hediyelerini Emniyet Müdürü Ali Karabağ verdi. Yarışma sonunda juri heyeti ve yarışmacılar hatıra fotoğrafıyla karelendi.