08.09.2017

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSUNDAN HASTANE ZİYARETLERİ

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu hastane ziyaretleri kapsamında Kadın Doğum Hastanesi ziyaretlerini sürdürmektedir. Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlilerimizce her hafta düzenli olarak, Kadın Doğum Hastanesinde yeni bebek sahibi olan anneleri ziyaret ederek bu dönemde anneye gerekli olan dini bilgiler ve ilmihal konularında bilgi verilmektedir. Ayrıca Çocuğun eğitimi ile alakalı da bazı tavsiyelerde bulunulmakta ve büro tarafından hazırlanan "bebeğim" isimli broşür de annelere hediyelerle birlikte takdim edilmektedir.  İl Müftülüğümüzce yapılan bu faaliyetten memnuniyetlerini dile getiren Hastane yetkilileri, hasta ve hasta yakınları İl Müftümüz Cemalettin Bal' a teşekkürlerini ilettiler.