28.09.2017

EYLÜL AYI PERSONEL TOPLANTISI

İl Müftülüğümüz Eylül ayı İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kuran Kursu Öğreticisi personel toplantısı 27.09.2017 Çarşamba günü saat 14.00’de Aksaray Kültür Merkezinde yapıldı.

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda Müftü Yardımcısı Yaşar Zengin yapılacak faaliyetlerle birlikte Din Hizmetleri ve Din Eğitimi ile ilgili konuları personele aktardı. Akabinde Hac ve Umre Şube Müdürü Bünyamin Mırık, yeni umre programlarını açıkladı. Sonrasında İl Müftümüz Cemalettin Bal, 2017-2018 yılı Eğitim ve öğretim dönemiyle ilgili Çeşitli konuları ele alarak Din Hizmetleri ve Din Eğitiminin daha verimli bir duruma gelmesi için Din görevlilerimize çeşitli öneri ve tavsiyelerde bulundu.

Toplantıya İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte Müftü Yardımcısı Yaşar Zengin, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Müdürü Hayrullah EKİZ ile Hac ve Umre Şube müdürü Bünyamin Mırık katıldı.