02.10.2017

2017-2018 YILI EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ DUALARLA BAŞLADI

İl Müftülüğümüz 2017-2018 yılı Eğitim öğretim dönemi ile Memiş-Sultan Karakuş Kuran Kurslarının açılışını birlikte gerçekleştirdi.

29.09.2017 Cuma günü 2017-2018 yılı Eğitim öğretim dönemi ile Fatih Mahallesi Memiş-Sultan Kuran kurslarının açılış programı saat 14.00 de Kuranı kerim tilavetiyle başladı. Sonrasında İl Müftümüz Cemalettin Bal ‘ın açılış konuşması yer aldı.  Program Geylani Kuran Kursu Öğrencilerinin ilahileri ve Memiş-Sultan Kuran kursu 4-6 yaş grubu öğrencilerinin şiir ve gösterileriyle devam etti. 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencilerin gösterileri katılımcıların ilgi odağı oldu.  Programda Öğrencilere ve velilere de söz hakkı verildi, düşüncelerini ve memnuniyetlerini dile getirdiler. Akabinde Kuran kursu hayırseverlerine çiçek ve Teşekkür belgeleri de İl Müftümüz Cemalettin Bal tarafından verildi. Program Sonunda açılış duasını yaparak açılışı gerçekleştiren İl Müftümüz Cemalettin Bal, katılımcılarla birlikte kuran kursunun bölümlerini gezdi. Katılımcılara Aşure ikramı da yapıldı.

Programa İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, İslami İlimler Fakültesi Dekanı M. Bahauddin Varol, Birçok kurum amiriyle eşleri hanımefendiler, Hayırseverler ve vatandaşlar katıldılar.