10.10.2017

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI ORTAKÖY İLÇESİNDE YAPILDI

Ekim ayı ilçe müftüleri toplantısı 10.10.2017 Salı günü Ortaköy İlçe müftülüğünde yapıldı. İl Müftümüz Cemalettin Bal başkanlığında yapılan toplantıda, il genelinde yürütülen din hizmetleri ve din eğitimi, Hac ve umre hizmetleri ile ilgili yapılan faaliyetler ve yapılması planlanan projeler ele alındı. Toplantıda İl Müftümüz Cemalettin Bal, Ortaköy ilçe müftülüğü görevine başlayan İlçe Müftüsü Ömer Ünal a görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek kendisine başarılar diledi.

Ortaköy İlçe müftülüğünde yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcıları Ali Işık ile birlikte Ortaköy İlçe Müftüsü Ömer Ünal, Eskil İlçe Müftüsü Ali Tuna, Gülağaç İlçe Müftüsü M. Ali Dilek, Ağaçören İlçe Müftüsü Yaşar Toker, Güzelyurt İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak ve Hac ve umre hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Mırık katıldı.