02.11.2017

AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN ALTINSOY' A ZİYARET

İl Müftümüz Cemalettin BAL’ ın Kurum ziyaretleri devam ediyor. İl Müftümüz Cemalettin BAL, 02.11.2017 Perşembe günü Ak Parti İl Başkanı Hüseyin ALTINSOY’ u ziyaret etti.

İl Müftümüz Cemalettin BAL, İlimizde görevine yeni başlayan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin ALTINSOY’ a görevinde başarılar temennisinde bulunarak çeşitli konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Yapılan görüşmelerinin sonunda Ak Parti İl Başkanı Hüseyin ALTINSOY, İl Müftümüz Cemalettin BAL' ın ziyaretinden ziyadesiyle memnun kaldığını ifade ederek teşekkür etti.

Ziyarete İl Müftümüz Cemalettin BAL ile birlikte Müftü Yardımcıları Yaşar ZENGİN, Ali IŞIK, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Müdürü Hayrullah EKİZ, Hac ve Umre Şube Müdürü Bünyamin MIRIK, Vaiz M.Fatih YAR' da katıldı.