05.11.2017

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI HAMZA AKTÜRK' E ZİYARET

İl Müftümüz Cemalettin BAL, 02.11.2017 Perşembe günü Merkez İlçe Başkanı Hamza AKTÜRK’ e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
İl Müftümüz Cemalettin BAL, İlimiz Merkez ilçe başkanı olarak görevine yeni başlayan Hamza AKTÜRK' e yaptığı kurum ziyaretlerinde AKTÜRK ' e görevinde başarılar temennisinde bulunarak kendisi ile çeşitli konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Görüşmelerinin sonunda Merkez İlçe Başkanı Hamza AKTÜRK, İl Müftümüz Cemalettin BAL' ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.
Ziyarete İl Müftümüz Cemalettin BAL ile birlikte İl Müftü Yardımcıları Yaşar ZENGİN, Ali IŞIK, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Müdürü Hayrullah EKİZ, Hac ve Umre Şube Müdürü Bünyamin MIRIK ve Vaiz M.Fatih YAR da katıldı.