24.11.2017

"100 ÖĞRENCİYE 100 UMRE" PROJESİ İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

İl Müftülüğümüz Üniversiteli öğrencilere yönelik yapılan faaliyetlerde ve 100 öğrenciye 100 umre projesi giderleri için 24.11.2017 ila 28.11.2017 tarihleri arasında (5) beş gün süreyle kermes düzenledi.

Merkez Karamanoğlu Ulu Cami önünde kurulan kermes Cuma namazı sonrasında vatandaşlara hizmet sunmaya başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermes İl Müftümüz Cemalettin Bal ' ın yaptığı dua ile hizmete açıldı. Kermeste Müftülüğümüz Kuran Kursu öğreticileri ve Cami görevlileri görev aldı. İl Müftümüz Cemalettin Bal, kermesin yapılış amacı hakkında yaptığı konuşmada, Üniversiteli öğrencilere ve şehri sülehamızın gençlerine yönelik yapılan faaliyetlerin önemine değindi. "100 öğrenciye 100 umre projesi" hakkında bilgi veren İl Müftümüz Cemalettin Bal, Projeye destek sağlayan Hayırseverler vatandaşlara ve görev alan personele de teşekkür etti. Vatandaşlar açılan kermeste sunulan çeşitli ürün ve hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederek İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkürlerini ilettiler.