28.11.2017

ŞEHİTLER İÇİN HATİMLER OKUNDU VE DUALALAR EDİLDİ

İl Müftülüğümüz 27.11.2017 Pazartesi günü din görevlileriyle toplantı düzenledi. Merkez Karamanoğlu Ulu Cami de yapılan personel toplantısında Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde başından silahla vurularak öldürülen imam Ramazan Bozdağ ve Mısır da cereyan eden Menfur Terör olaylarında şehit düşen Müslümanlar için hatimler okundu, dualar edildi. Toplantıda Müftü Yardımcısı Yaşar Zengin, din hizmeti ve din eğitimi ile idari konular hakkında gerekli bilgileri aktardı. Akabinde İl Müftümüz Cemalettin Bal, toplantı gündemiyle ilgili yaptığı konuşmasının başında Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde öldürülen imam Ramazan Bozdağ ve Mısır daki Menfur Terör olaylarında şehit düşen Müslümanlar için Allah'tan rahmet, yaralı din kardeşlerimize acil şifalar diledi. Şehri sülehamızda yapılan ve hedeflenen faaliyetlerin en kaliteli ve en güzeli olması için gayret gösterildiğini ifade eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, “100 öğrenciye 100 umre” projesinin ilimizde ilk defa yapılan bir faaliyet olduğunu belirtti. Konuşmasının sonrasında İl Müftümüz Cemalettin Bal, personelimizin yaklaşan kandilini de tebrik etti. Din görevlilerimiz toplantı sonunda Ulu Cami önünde hizmet veren “100 öğrenciye 100 umre” projesine destek amaçlı kurulan kermesten alışveriş yaparak katkıda bulundular.

İl Müftümüz Cemalettin Bal başkanlığında düzenlenen toplantıya Müftü Yardımcıları Yaşar Zengin, Ali Işık ile Müftülüğümüze bağlı görev yapan din görevlileri katıldı.