30.11.2017

ENSAR VAKFI' NDAN İL MÜFTÜMÜZ CEMALETTİN BAL' A ZİYARET

Ankara İl Müftülüğü Vaizi Neşe Okuroğlu ve Ensar Vakfı Aksaray şubesi Yönetim Kurulu üyesi Bilal Bilecik beraberindeki heyet ile 29.11.2017 Çarşamba günü İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ı makamında ziyaret ederek kandil tebriğinde bulundu.

Ankara İl Müftülüğü Vaizi Neşe Okuroğlu ve Ensar Vakfı Aksaray şubesi Yönetim Kurulu üyesi Bilal Bilecik beraberindeki heyet Müftülüğümüz makamına yaptıkları kurum ziyaretlerinde, İl Müftümüz Cemalettin Bal ile çeşitli konular hakkında görüş alış verişinde bulundular. Görüşmelerinin sonunda müftülüğümüzde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Müftümüz Cemalettin BAL, Ankara İl Müftülüğü Vaizi Neşe Okuroğlu ve Ensar Vakfı Aksaray şubesi Yönetim Kurulu üyesi Bilal Bilecik ' e ziyaretlerinden dolayı memnun kaldığını ifade ederek kendilerine teşekkür etti.