06.12.2017

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMI

İl Müftümüz Cemalettin Bal, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle engelli ve yakınları ile kahvaltılı programda bir araya geldi.

Gönül Dostları Spor Kulübü Derneğinin engelli ve yakınlarına yönelik düzenlendiği kahvaltılı program 03.12.2017 Pazar günü Ağaçlı Melendiz otelde yapıldı. Kahvaltının devamında açılış konuşmasını Gönül Dostları Derneği Başkanı Cem Elibol yaptı. Sonrasında Aksaray Valisi Sn. Aykut Pekmez’ in eşi Yeşim Pekmez hanımefendi günün anlam ve önemi ile alakalı yaptığı konuşmasında engellilerin yanında olduklarını belirtti. Programda İl Müftümüz Cemalettin Bal, engelliler ve ailelerine yönelik yaptığı konuşmasında umre talebinde bulunan engelliler için gerekli desteğin verilerek, indirim yapılacağını açıkladı. Engelli ve yakınları, düzenlenen programdan memnun olduklarını ifade ederek İl Müftümüz Cemalettin Bal’a sağladığı indirim ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Program İl müftümüz Cemalettin Bal’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Programa Aksaray Valisi Sn. Aykut Pekmez’ in eşi Yeşim Pekmez hanımefendi ile birlikte İl Müftümüz Cemalettin Bal, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Mırık ve birçok kurum amirleri, ilimizde faaliyet gösteren engelli dernek yetkilileri de katıldı.