22.12.2017

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZ FIKIH DERSLERİ BAŞLATTI

İl Müftülüğümüz Din eğitimi kapsamında Kuran kursu öğreticileri, İlahiyat Fakültesi ve İmam Hatip lisesi öğrencilerine yönelik Fıkıh dersleri başlattı.

İl Müftülüğümüz Okuma ve Sohbet salonunda gerçekleşen Fıkıh dersleri her Perşembe günü Müftülüğümüz Uzman Vaizi Raziye Bozova tarafından düzenli olarak devam etmektedir. Hanefi Fıkhının mühim eserlerinden El-İhtiyar’ ın takip edildiği derste Arapça metin tercümesi ve Fıkhı bilgilerin geliştirilmesi hedeflenmektedir. İl Müftümüz Cemalettin Bal, Fıkıh dersine iştirak ederek yaptığı konuşmasında okunan dersin önemine değindi ve tercüme yöntemleri hakkında tavsiyelerde bulundu. Kursiyerler, yapılan bu çalışmadan ve tavsiyelerinden dolayı İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkürlerini ilettiler.