02.03.2018

İMAM-I AZAM DERNEĞİNDEN İL MÜFTÜMÜZE ZİYARET

Aksaray İmam-ı Azam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Altın, beraberindeki heyet ile 28.02.2018 Çarşamba günü İl Müftümüz Cemalettin Bal ’ı makamında ziyaret etti.

Aksaray İmam-ı Azam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Altın ve beraberindeki heyet,  Müftülük makamına yaptıkları ziyaretlerinde 100 Aksaray Üniversitesi öğrencisine düzenlenen yarışmasız, sınavsız ve ücretsiz Umre projesini çok beğendiklerini ifade ederek İl Müftümüz Cemalettin Bal’a teşekkürlerini ilettiler. Görüşmelerinin sonunda İl Müftümüz Cemalettin BAL, Aksaray İmam-ı Azam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Altın’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı ziyadesiyle memnun olduğunu ifade ederek kendilerine teşekkür etti.