05.03.2018

İL MÜFTÜMÜZDEN “YARATILIŞ SEBEBİ VE İSLAM’DA GENÇ” KONULU KONFERANS

İl Müftümüz Cemalettin Bal, Aksaray Özel Asude Konağı Öğrenci yurdunda “Yaratılış Sebebi ve İslam’da Genç” konulu konferans verdi.

03 Mart 2018 Cumartesi günü öğrenci yurdunda düzenlenen programda konferans veren İl Müftümüz Cemalettin Bal yaptığı konuşmasında insanın yaratılış gayesi ve günümüz gençliğinin İslam’a uygun yaşamasında engel olan tehditleri ele aldı. Aksaray Üniversitesi’nde okuyan 60 Öğrencinin büyük bir ilgiyle katılımda bulunduğu konferans sonrasında İl Müftümüz Cemalettin Bal, gençlerin akıllarına takılan soruları da cevaplandırdı. Öğrenciler ilimizdeki gençliğe yönelik faaliyetler kapsamında çeşitli taleplerde bulundular. Konferanstan memnuniyetlerini ifade eden öğrenciler, İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkür ederek, bu tür programların devamını talep ettiler.