06.03.2018

SULTANHANI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

İl Müftümüz Cemalettin Bal 05 Mart 2018 Pazartesi günü Aksaray’ın yeni ilçesi Sultanhanı’ nı ziyaret ederek Müftülük Hizmet binası için incelemeler yaptı ve yer tespitinde bulundu. Din Hizmetinin ve Din Eğitiminin daha aktif ve daha verimli olması için çeşitli projeleri başlatan İl Müftümüz Cemalettin Bal, beraberindeki heyet ile ilçede yapılacak hizmetlerle ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Sonrasında İlçe Kaymakamı Murat Karasu ve Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ile de çeşitli konularda istişarelerde bulunularak ortak karalar alındı.

Sultanhanı İlçesi Müftülük Hizmetleri incelemelerine İl Müftümüz Cemalettin BAL ile birlikte İl Müftü Yardımcısı Ali Işık, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah EKİZ de katıldı.